VistaPrints rabattkoder

Kolla in VistaPrint kuponger nedan för våra senaste erbjudanden – använd sedan din VistaPrint rabattkod i kassan för att spara pengar.
Upptäck fler erbjudanden och rabatter nedan

Vanliga frågor och svar: Sverige

F: Har VistaPrint rabattkoder?
S: Ja, vi erbjuder ofta specialrabatter – vi kallar dem ”koder” på vår webbplats. Koderna hittar du oftast på vår startsida, på sidan Erbjudanden och i e-post från oss.

 

F: Hur använder jag en VistaPrint-kod?

S: Om du har en rabattkod från oss kan du använda den efter att du designat dina produkter och lagt till dem i kundvagnen. När du kommer till Min kundvagn frågar vi om du har en kod du vill ange. Skriv bara in den och klicka på ”Tillämpa” – vi tar hand om resten.

 

F: Hur vet jag om en rabattkod kommer att fungera för min VistaPrint-beställning?
S: Om din VistaPrint-kod är giltig visar vi rabatten på tillämpliga produkter i din kundvagn. Och om koden inte är giltig eller går att tillämpa berättar vi det.

 

F: Var på VistaPrints hemsida kan jag se erbjudanden eller tillgängliga kuponger?
S: Vår sida Erbjudande har alla våra senaste och bästa tillgängliga erbjudanden. (Ta en titt då och då, de uppdateras regelbundet!) Vår hemsida kan också innehålla specialrabatter, som bara gäller under en begränsad tid.

 

F: Går det att återanvända en VistaPrint-kod?
S: Ja, oftast. Om inte annat anges är VistaPrints rabattkoder inte begränsade till en enda användning. Vid undantag så meddelar vi det tydligt.

 

Information om erbjudandet

Endast en rabattkod per beställning kan användas. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, designtjänster, tidigare köp eller produkter från sajten Reklamprodukter från VistaPrint. Rabatterade priser på digitala produkter gäller endast första faktureringsperioden. Ytterligare avgifter för frakt och skatter kan tillkomma om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.