Specialdesignade kalendrar

Gör en present de kan och vill visa upp alla årets dagar.

Vanliga frågor och svar

F: Hur gör jag en specialdesignad kalender?
S: Börja med att välja vilken typ av specialdesignad kalender som passar bäst där den ska placeras. Bläddra sedan bland mallarna med olika teman och ladda upp dina favoritfoton. Du välja att visa en enskild bild varje månad eller skapa ett kollage med våra layoutalternativ. När du är nöjd ser vi till att din specialdesignade kalender trycks och levereras direkt till din dörr.

F: Vilka foton ska jag ladda upp till min personliga kalender?
S: Var kreativ! Använd foton från senaste familjesemestern, bilder på barnen och husdjuren eller dina bästa naturfotografier.  

F: Vilken typ av fotokalender ska jag skaffa?
S: Vi rekommenderar att du väljer den kalender som passar bäst på ditt kontor, på skrivbordet eller hemma. En stor väggkalender är toppen när familjen behöver hålla koll på olika scheman och evenemang medan en skrivbordskalender är ett måste för alla som jobbar på annan ort. Kalendermagneter är perfekta att ha på kylskåpet och väggkalendrar anpassade med 12 favoritbilder samt specialsymboler för födelsedagar och andra viktiga datum blir till omtänksamma presenter till familj och vänner.

F: Fungerar personliga kalendrar bra som julklapp?
S: Absolut! En specialdesignad kalender är den perfekta julklappen. På så sätt kan dina nära och kära varje månad få njuta av ett nytt foto av ett kärt minne.

F: Kan jag se hur mina fotokalendrar blir innan jag beställer?
S: Ja. Du kan kontrollera designen innan du lägger din beställning. Klicka bara på knappen PDF-korrektur.

Återupplev gamla minnen, skriv in nya: När du gör din egen kalender kan du göra båda.

Denna julen kan du inte ge dina nära och kära ett mindre späckat schema, men du kan definitivt göra det finare. Med alla favoritfoton förvandlar personliga kalendrar vardagsaktiviteterna till en fröjd som sträcker sig över hela året.

Om du har letat efter en present är sökandet slut nu. Ge far- och morföräldrar 12 månader av bebisbilder (ja, djurbebisarna räknas också). Överraska din bästa vän med ett gruppfoto från gymnasiet. Eller roa dina partner med uppskattade foton på barnen, instagramvärdiga semesterbilder och familjefoton från förr.

Oavsett om du är på jakt efter en klassisk väggkalender eller skrivbordskalender för jobbet kan du skapa kalendrar som verkligen kommer att uppskattas med våra alternativ för specialdesign. Välj bland mängder av teman, färger och mönster. Du kan till och med märka ut specialdatum som födelsedagar eller jubileer. Du kanske till och med startar en ny tradition: en ny och fräsch familjekalender för varje nytt år, tryckt i skarpa färger på papper av hög kvalitet.