Inbjudningskort

• Massor av storlekar och material att välja mellan
• Professionella designer för alla typer av evenemang
• Färgade, specialdesignade eller vita kuvert 

Välj vikning
Enkelt
Vikt
Storlek
21 x 9,5 cm
13,9 x 10,7 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm
Välj finish
Ingen
Upphöjt folietryck
Välj material
Matt standardpapper
Linnepapper
Återvunnet matt papper
Exklusivt glansigt papper
Exklusivt matt papper
Pärlemorskimmer
Premium silk matte
Välj beskärning
Rundat
Standard
Välj foliefärg
Guld
Ingen
Layout
Liggande
Stående
Antal
Pris 70,00 kr ...

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.

Fånga intresset med en intressant inbjudan

Oavsett om du anordnar en stor fest eller håller i en enkel tillställning så har vi exakt det du letar efter. Välj mellan många professionellt designade inbjudningskort, och hitta en stil som matchar ditt evenemang på ett perfekt sätt. Lägg till personliga detaljer och specialdesigna precis som du vill. Sedan kan du om du vill välja det kuvert som verkligen fulländar din stil: enfärgat i en slående färg, specialdesignat eller vanligt vitt. Om du vill ha en mer miljövänlig framtoning kan du till och med hoppa över kuvertet helt. (Du kan välja kuvert när du har designat ditt kort eller inbjudningskort.)

Tillgängliga material

  • Matt standardpapper (250 g/m²): Ett snygg (och prisvärt) material som gör text lättläslig och är lätt att skriva på. Slät finish och skarpa tryck med halvglansig bestrykning på fram- och baksida.
  • Matt premiumpapper (270 g/m²): Slät och mjuk finish med matt lack på framsidan och halvglansig bestrykning på baksidan. De skarpa färgerna ger din design en trendig och modern look.
  • Glansigt premiumpapper (350 g/m²): Vårt glansigaste papper har en fin lyster med bra kontrast – så att foton och färgrika tryck verkligen framträder. Baksidan har en halvglansig bestrykning som går lätt att skriva på.
  • Linnepapper (270 g/m²): Den mjuka, tygliknande strukturen fastnar i minnet. Papprets vävda korsmönster gör ett bestående intryck på kunderna.
  • Återvunnet matt papper (270 g/m²): Ett miljövänligt material med en konstnärlig och kreativ look. Pappret är 100 % återvunnet och har en struktur som är perfekt för enkel design med mycket text.
  • Pärlemorskimmer (270–350 g/m²): En reflekterande, ljusfångande yta ger det här materialet en elegant glans. Den glittrande finishen fungerar bäst med ljusa färger och tryck och en del tomt utrymme.
Skriv en recension och se vad andra kunder säger.
Garanterat nöjd
Oavsett skäl, så hittar vi en lösning tillsammans.