Självhäftande visitkort

Bygg ditt varumärke med varenda grej.

  • Storlek: 87 mm x 49 mm, tryckt på vitt papper
  • Upptäck våra branschspecifika designer i fyrfärg
  • Anpassa med namn, logotyp och kontaktinformation
  • Sätt på mappar, paket, reklamgåvor och mycket annat
Layout
Liggande
Stående
Material
Matt
Glansigt
Antal
Pris 500,00 kr ...

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.

Det här visitkortet sätter sig verkligen.

Letar du efter nya sätt att marknadsföra ditt företag så att kunderna kommer ihåg er?

Våra specialdesignade självhäftande visitkort gör det ännu enklare för kunder att lägga märke till dig och göra intryck som varar. Sätt dem längst upp på cv eller offerter på evenemang och konferenser. De här hållbara, självhäftande visitkorten ger kuvert, mappar och annat en proffsig look. Välj ur vårt stora utbud av snygga mallar eller ladda upp din egen design. Du kan matcha designen på de självhäftande visitkorten med de tryckta visitkort du redan har – eller passa på att testa en ny design på så få som bara 10 klistermärken.

Frågor och svar

F: Kan jag få några provexemplar?
S: Tyvärr kan vi inte skicka prover innan du köpt. Med det sagt kan du om du är intresserad av att testa din design beställa en mindre mängd – så lite som 10 stycken – så att du vet att du gillar designen innan du lägger en stor beställning.

F: Vilken finish på självhäftande visitkort är bäst för mig – matta eller glansiga?
S: För många kunder handlar det helt enkelt om tycke och smak. Men om du har tänkt lägga till en handskriven hälsning på klistermärket är matt ett bättre alternativ. Inga anteckningar? Då kanske du föredrar en ljus och iögonfallande glansig finish.

F: Går det att få en specialdesign gjord?
S: Ja, klicka bara på ”Låt oss hjälpa dig med din design” på sidan för anpassningsbara självhäftande visitkort och skicka in ett önskemål. Våra expertdesigner försöker skapa det du behöver.

F: Kan jag använda min egen design?
S: Ja. När du har valt layout, material och antal klickar du på ”Börja designa” så kan du ladda upp din egen design för självhäftande visitkort.

F: Får jag se hur designen kommer att se ut innan jag slutför beställningen?
A: Ja, vi har en funktion med PDF-korrektur så att du kan se hur ditt specialdesignade självhäftande visitkort kommer att se ut och upptäcka eventuella fel innan beställningen slutförs. Klicka på knappen  ”Korrektur ” på den övre menyn på designsidan.

Garanterat nöjd
Oavsett skäl, så hittar vi en lösning tillsammans.