Vinylbanderoller

Kraftfull design med skarpt fyrfärgstryck på slitstark vinyl. Prisvärda för både inom- och utomhusbruk.
Enklast att läsa
För både inom- och utomhusbruk
Vinyl (370 g/m² eller 500 g/m²)
Beställ nu

Roll-ups

För upprepad användning inomhus är roll-ups det bästa alternativet.
Går att använda snabbast
Inomhusbruk
Vinylbanderoll med ställning och fodral
Beställ nu

Tygbanderoller

De tunna och tätt vävda trådarna ger skarpt och långvarigt tryck och en jämn finish. Passar bäst för inomhusevenemang.
Utmärkt till bilder
Inomhusbruk
Vikbar lättviktspolyester
Beställ nu

Meshbanderoller

Behöver du ett utomhusalternativ? Våra hållbara meshbanderoller är tillverkade av vävd polyester som gör att blåst passerar igenom.
Bäst för användning i vind/utomhus
Användning utomhus
Vävd polyester (nät)
Beställ nu

För att göra intryck behöver du synas. Våra specialdesignade banderoller kan bidra.

Vill ni synas mer? Banderoller med rätt budskap och design fångar uppmärksamheten, särskilt på högtrafikerade platser och evenemang. Vi erbjuder anpassningsbara banderoller och skyltar för alla typer av evenemang och tillfällen – konferenser, butiksevenemang och lokala event – med ett stort sortiment fyrfärgsdesign av hög kvalitet.

Börja med att välja banderoll i den stil som passar tillfället bäst. Våra klassiska hängande vinylbanderoller finns i mängder av storlekar, både för inom- och utomhusbruk. Om ni deltar i mässor och inomhusevenemang regelbundet underlättar våra roll-ups jobbet, de smidiga att både sätta upp och ta ner: Banderoll och ställning är förmonterade och ett stadig fodral att bära dem i ingår. Ska ni hålla till utomhus? Med våra UV-resistenta meshbanderoller i vävd polyester klarar ni vind, vatten och sol, i alla väder. Vad ni än väljer kommer proffsigt framtagna banderoller visa upp ert budskap under lång tid framöver.

Vanliga frågor och svar

F: Hur ska jag välja mellan mesh, vinyl och roll-up? Vad är skillnaden?
A. Våra banderoller är designade utifrån användningsområde. När du väljer banderolltyp rekommenderar vi att du börjar med att tänka på var och hur den ska användas.

• För användning utomhus: Meshbanderoller är framtagna för att klara vilket väder Moder Jord än levererar. Tack var det hållbara, vävda polyesternätet kan vinden blåsa rakt igenom och materialet tål både regn och sol. Våra vinylbanderoller (500 g/m²) kan också användas utomhus – ett bra alternativ för t.ex. banderoller till invigningar.
• För användning inomhus: Våra roll-ups är utmärkta till evenemang med ont om väggutrymme att hänga banderoller på. Om ni har tillgång till väggar är vår vinylbanderoll (370 g/m²) ett bra alternativ för reabanderoller eller specialbudskap.

F: Hur kommer min design att se ut på mesh respektive vinyl?
S: Tack vare de små hålen är meshbanderoller svagt genomskinliga och ger därför något mindre kraftfullt intryck än vinylversionerna. Mesh passar bra till stora teckensnitt och bilder. Ska ni använda en design med många detaljer? Då kan vinylbanderoll passa bättre.

F: Har banderollen öljetter för upphängning?
S: Halvtumsstora metallöljetter ingår i alla meshbanderoller. De kan läggas till på vinylbanderoller om du vill, beroende på hur banderollen ska sättas upp. Metallöljetter behövs inte på våra roll-ups.

F: Var placeras öljetterna på banderollen? Hur många blir det? 
S: För banderoller med metallöljetter sätts de längs över- och undersidan, ca var 60:e cm. Antalet öljetter beror på banderollens storlek.

F: Jag behöver en särskild storlek på min banderoll. Går det att beställa en anpassad storlek?
S: För närvarande erbjuder vi inte specialstorlekar. Men vi har ett stort urval av storlekar, så det finns stor chans att vi har de mått du behöver.

F: Jag har redan ställning för en roll-up. Kan jag köpa enbart själva banderollen?
S: Nej, inte för tillfället. Men vi har andra stående ställningar som du kan mixa och matcha stående vinylbanderoller på. Sök efter våra ställningar H, L och X, de finns med vinylbanderoller.

F: Går det att få banderoller med tryck på båda sidor?
S: Vi har dubbelsidiga alternativ för våra roll-ups. Våra hängande banderoller – mesh och vinyl – har för närvarande bara tryck på en sida.

Tips och råd

Praktiska tips och inspirerande berättelser om hur du får en proffsig image och nya möjligheter

Så gör du en banderoll till ditt företag

Med hjälp av några enkla tips kan du skapa en specialdesignad banderoll som kunderna märker och som du kan vara stolt över.
Se hur det går till

Vistaprints guide till skyltdesign

Känner du dig osäker? Ta det lugnt, vi hjälper dig. Läs våra proffstips från våra design- och banderollexperter.
Läs mer

Från skyltar i butiker till utomhusevenemang – med våra specialdesignade banderoller blir det enkelt att tänka stort och få uppmärksamhet. Nu kan du tänka stort och få ut mesta möjliga av alla chanser.

Specialdesignade banderoller