Specialdesignade dekaler

Gör butiksfönster, bilar och mycket annat till varumärkesbärare med vår samling av slitstarka specialdesignade dekaler. Nu kan du använda ditt företagsnamn, logotypen och era färger och skapa en konsekvent och tydlig look som märks, var ni än är.

Gör trafiken till något positivt. Gör intryck på medtrafikanterna med professionella specialdesignade dekaler som syns.

Letar du efter ett nytt sätt att marknadsföra ditt företag på? Tänk på hur mycket tid folk tillbringar i bilen varje dag. Skapa professionella, specialdesignade dekaler. Glada och inbjudande fönsterdekaler kan synas för de som kör förbi, och locka dem att komma tillbaka senare. Om du om du är ute mycket på vägarna kan väldesignade bildörrsdekaler hjälpa dig att bygga upp kännedom om ditt varumärke.

Välj ur vårt sortiment av vinyldekaler och lägg till ett par snygga detaljer, så kan du börja synas när du är ute och far. Ska du skylta fönstren i butiken eller på kontoret? Välj specialdesignade fönsterdekaler med öppettider och kundernas senaste lovord. Vill du specialdesigna bilen? Visa upp företagsnamn, logotyp och er webbadress. Våra fönsterdekaler, bildörrsdekaler och bilfönsterdekaler är tillverkade av hållbart material och framtagna för att sitta på plats så länge som du vill. När du ändå vill ta bort dem är de enkla att avlägsna – utan kladd och spår.

Vanliga frågor och svar

F: Hur fäster man specialdesignade dekaler?
S: För alla dekaler utom våra bilstickers rekommenderar vi “våt applicering” i fyra steg:

  1. Rengör ytan som du ska fästa dekalen på.
  2. Blanda varmt vatten och diskmedel och badda ytan.
  3. Dra av baksidan på dekalen och fäst dekalen mot den våta ytan.
  4. Släta ut dekalen från mitten och utåt, antingen med en monteringsskrapa eller något med rak kant, för att få bort bubblor och överflödig vätska.

F: Ska fönsterdekaler fästas på fönstrets insida eller utsida?

S: Du kan välja mellan båda alternativen när du beställer. Fönsterdekaler med självhäftande framsida trycks på sidan med fästmedel. Fönsterdekaler med självhäftande baksida sätts utanpå bil eller fönster.

F: Vilken typ av fästmedel används på bildekaler?
S: Våra dekaler för bildörrar och bilfönster har genomskinlig polyakrylat. Det är ett borttagbart och tryckkänsligt fästmedel som sitter där det ska – men det gör ingen skada på billacken.

F: Vad är det för skillnad på dekaler för bildörrar och dekaler för bilfönster? Vilken typ passar mina behov bäst?
S: Det handlar mest om vad du föredrar. Det finns ett par saker du bör tänka på:

Om din bil precis fått nytt lackjobb rekommenderar vi att du väntar ca 30 dagar innan du sätter dekaler på den – eller väljer fönsterdekal istället.
• Om färgen på fordonet liknar färgen på företagslogotypen ska du noga tänka igenom om du verkligen ska välja en transparent bildörrsdekal. Logotypen kommer att synas bättre med vit bildörrsdekal eller med en bilfönsterdekal.

• Bilfönsterdekaler ska aldrig användas på vindruta, framrutor eller andra bilfönster så att de blockerar sikten när du kör.

F: Kommer min specialdesignade dekal att fästa på trä, betong eller PVC-plast?

S: De här dekalerna är inte designade eller avsedda för andra underlag än glas och bildörrar. Men om du vill sätta dekaler på andra ytor kanske våra bilstickers kan vara något!

F: Går det att återanvända specialdesignade bildörrsdekaler eller fönsterdekaler?
S: Det går lätt att flytta våra dekaler, men vi rekommenderar inte att du tar av dem och sätter tillbaka dem om och om igen. Det kan medföra att damm och skräp fastnar på den självhäftande sidan vilket i sin tur kan leda till bubblor.

Tips och råd
Praktiska tips och inspirerande berättelser om hur du får en proffsig image och nya möjligheter

Locka kunder med butiksskyltning

Vill du skapa en riktigt bra upplevelse för kunderna? Då kan rätt skyltning vara ett steg på vägen.

Se hur det går till
How to impress customers

Så här imponerar du på nya kunder

Vi har fyra viktiga (men enkla) tips att ge dig när du ska träffa en kund för första gången. 

Läs mer